Kallelse till årsstämma 2020

Till följd av den senaste utvecklingen kring coronaviruset är vi nu tvingade att skjuta upp årsstämman i Jan Myrdalsällskapet som skulle hållits 18 april till obestämt datum. Förutom här via hemsidan så går denna information ut till alla medlemmar via e-post eller vanlig post till dem som saknar e-postadress.

En kallelse via e-post alternativt vanlig post kommer att gå ut till alla medlemmar senast en månad före nytt stämmodatum. Handlingar till stämman skickas ut som planerat via e-post inom kort. Nuvarande styrelse sitter kvar till dess att stämman kan genomföras.

Motioner till årsstämman ska vara styrelsen tillhanda åtta veckor i förväg eller senast 22 februari. 

Styrelsens årsredovisning samt övriga stämmohandlingar kommer att skickas ut per e-post till alla medlemmar senast en vecka före årsstämman och kommer även att finnas tillgängliga vid mötet. Rösträtt på årsstämman har bara de som betalt medlemsavgiften för 2020. Hjärtligt välkomna!

Medlemsavgift

Glöm inte att förnya din medlemsavgift i Jan Myrdalsällskapet via Swish 123 209 2476 eller Bankgiro 857-1671.

OBS! Att medlemskap gäller per kalenderår.

Medlemsavgift 2020 är 250 kronor/år, 125 kronor/år för studerande, arbetslösa och pensionärer. Stödmedlemsskap: 500 kronor/år eller mer. Mejla samtidigt namn och adress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Biblioteksinsamlingen

Stöd insamlingen till Jan Myrdalbiblioteket, vars 50 000 volymer nu till stor del är katalogiserade, men det fortsatta arbetet med arkivets texter, foton, pressklipp och annat fortsätter med frivilliga och oavlönade krafter men pengar behövs till hyra och utrustning. Stöd därför ”Biblioteksinsamlingen” på Swish eller Bankgiro, samma nummer som ovan. 

Leninpriset 

Till följd av coronaviruset är Leninprisutdelningen flyttad till lördag 21 november. Läs mer på Leninprisets webbsida!