Jan Myrdalsällskapet byter bank

Jan Myrdalsällskapet byter bank till Varbergs Sparbank. I denna artikel finner du all information om nytt kontonummer, nytt bankgiro, hur du blir månadsgivare till biblioteksinsamlingen mm.

Jan Myrdalsällskapet har bytt bank från Nordea till Varbergs Sparbank. Styrelsen anser att en lokalt förankrad bank ger större möjlighet till en delfinansiering av sällskapets olika verksamheter. Framförallt kopplat till arbetet med arkiveringen i biblioteket.

Inom kort kommer Sparbanksstiftelsen i Varberg att kontaktas av styrelsen och bjudas in till styrelsemöte och visning av biblioteket. Jan Myrdalsällskapet kommer precis som tidigare att vara en medlemsstyrd organisation där den ekonomiska basen är medlemsavgifter och frivilliga bidrag.

Medlemsavgifter och biblioteksbidrag betalas hädanefter in på:

Bankgiro: 857 - 1671

IBAN : SE63 8000 0838 8100 4221 3009
BIC : SWEDSESS

Swish: 123 209 24 76
(Swishnumret är detsamma som innan)

Varför inte bli månadsgivare med en stående betalning? Ett mindre belopp kanske inte är så kännbart för dig som givare, men biblioteket får ett kontinuerligt och mycket värdefullt stöd. På de flesta internetbanker är det enklast att lägga upp en stående överföring till bankkonto.

Jan Myrdalsällskapets bankkontonummer är:
Clearingnummer 8388-1 Kontonummer 4 221 300-9

Ställ gärna in datum den 1:e varje månad, för att underlätta vår bokföring av inbetalningarna.

Ett stort tack till alla ni som är med och bidrar till sällskapet och biblioteket!

Med bästa hälsningar,
Styrelsen Jan Myrdalsällskapet